Stäng

För privatpersoner erbjuds endast kontorsmöbler - Just nu finns alla höj/sänkbara skrivbord i lager!

Inspiration och köpråd

8 kontorsmöbler som måste finnas på varje kontor!
8 kontorsmöbler som måste finnas på varje kontor!
Det finns några tydliga tecken på att det brister i inredningen på ett kontor. Om det lätt blir stökigt, medarbetare känner sig trötta och stämningen är allmänt tråkig är det dags att se över kontorsmöbler och göra en uppgradering. Det här är en investering i ett kontor där produktiviteten kan öka markant.
Kontorsförvaring – 10 steg till ordning och reda
Kontorsförvaring – 10 steg till ordning och reda
När det är ordning och reda omkring dig är det också ordning och reda i dina tankar. Det här är en gyllene tes som varje arbetsplats borde skriva ut och hänga upp på väggen. Det handlar inte om att du ska tala om för dina kollegor att de måste städa upp på sina bord. Börja med din egen kontorsförvaring så ska du se att andra följer ditt exempel! Den som har ansvar för en arbetsplats bör definitivt se till att det finns bra lösningar för kontorsförvaring för det är väl känt att verksamheter fungerar bättre när allting är på sin plats. Istället för att leta febrilt eller göra onödiga kopior kan ni lägga tid på att utvecklas och växa med fokus. Vi ska se på 10 enkla steg du kan ta för att få ordning och reda på din arbetsplats. Men först lite motivation. Vi tar en titt på varför du ska satsa på smarta hurtsar, hyllor och skåp!
10 saker ert konferensrum kan vara med moderna konferensmöbler
10 saker ert konferensrum kan vara med moderna konferensmöbler
Är ert konferensrum en plats som ni är stolta över eller snarare en källa till ständig irritation? Med moderna konferensmöbler kan ert konferensrum vara en massa häftiga saker. Det här är ett rum som är så mycket mer än platsen där ni kan ha planeringsmöten. Nu ska vi kika lite på vad ett konferensrum kan vara om det bara inreds på rätt sätt och sedan används flitigt i olika sammanhang. Häng med och låt din fantasi kittlas…
Ja, det är klart att du ska använda ergonomisk ståmatta!
Ja, det är klart att du ska använda ergonomisk ståmatta!
Du har kanske sett mattorna som är till för att stå på vid ett höj- och sänkbart skrivbord. Är de en gimmick eller finns det god anledning till att stå på en matta istället för direkt på golvet? Svaret är att en ståmatta är en investering i din hälsa. Den kan göra stor skillnad på kort tid. Du kan faktiskt minska risken för att dö i förtid om du står upp mer på jobbet. Det är en av de främsta anledningarna till varför ståmattor är så viktiga. Mattan som gör det bekvämare att stå upp kommer ju att öka chansen för att du faktiskt ställer dig upp fler gånger under din arbetsdag. Samtidigt måste vi inse att vi sällan tänker på döden när vi är mitt uppe i arbetslivet. Men vi tänker på hälsan och hur vi mår just nu. Här har vi en ytterligare ett gott argument till att lägga ståmattan på golvet under skrivbordet.
Ergonomisk kontorsstol – 8 saker du inte visste om kontorsstolar!
Ergonomisk kontorsstol – 8 saker du inte visste om kontorsstolar!
Vad vet du egentligen om stolen du sitter på just nu? Kanske att den inte är så bekväm och att den börjar se rätt så sliten ut. I sådant fall är det hög tid att se på en ergonomisk kontorsstol som främjar din hälsa då du jobbar på den. Men innan du surfar vidare för att välja ut den bästa kontorsstolen för din arbetsplats bör du ta en titt på några spännande fakta om kontorsstolar som du kanske inte kände till…
Fördelar och nackdelar med att använda bordsskärm
Fördelar och nackdelar med att använda bordsskärm
Om det hade gått att trolla hade ni kanske trollat bort företaget som finns på våningen ovanför för att på så vis få mer plats till individuella kontor. Tills den magiska trollstaven finns hos er får ni jobba med skärmar för att skapa behagliga arbetsplatser i det delade rummet. En bordsskärm är verkligen en stor fördel för den som tidigare har suttit i ett öppet kontorslandskap utan någon som helst avskärmning. Men är det bara plus med bordsskärmar eller finns det även nackdelar som kan vara bra att känna till? Det ska vi undersöka i denna artikel så läs vidare och lär dig mer om bordskärmar och deras egenskaper innan du beställer rätt modell för din arbetsplats!
Hur väljer du rätt skrivbord till din arbetsplats?
Hur väljer du rätt skrivbord till din arbetsplats?
Skrivbordet är en central möbel på varje arbetsplats där man jobbar med dator. Hur väljer du rätt skrivbord till ditt kontor? Oavsett om du jobbar hemifrån eller delar rum på ett kontor med andra finns det flera viktiga saker att tänka på. Om du får ett skrivbord med smarta funktioner kan det faktiskt göra skillnad mellan hälsa och ohälsa.
Guide till ett perfekt konferensbord för er arbetsplats
Guide till ett perfekt konferensbord för er arbetsplats
När det blir konferens är det verkligen bra att ha ett konferensbord som fungerar som det ska. Det spelar ingen roll om det handlar om ett stort möte med både anställda och kunder eller om det bara är en mindre avdelning som ska träffas och konferera. Det konferensbord ni har tillgång till kan göra skillnaden mellan ett en trist konferens och ett mycket lyckat möte! Nu ska vi se på hur ni kan inreda konferensrummet med rätt typ av konferensbord och andra viktiga detaljer så att det har precis allt som kommer att krävas i enlighet med arbetsplatsen och den typ av möten som hålls. Det är inte svårt och faktiskt riktigt roligt att se på lösningar så häng med, vi börjar med det allra viktigaste, alla ska vara med!
Guide till perfekta konferensstolar till konferensrummet
Guide till perfekta konferensstolar till konferensrummet
När en konferens är över kan det vara så att många snabbt glömmer bort vad det var som diskuterades men stolarna minns man tydligt. Inte bara för att de förhoppningsvis var bekväma utan också för att de var enkla att hantera. Oavsett om du är den som ska se till att konferensrummets inredning är bekväm och elegant eller om du mest bryr dig om komforten i rummet finns det några viktiga saker att tänka på. Med lite eftertanke kan du välja de bästa konferensstolarna så att folk kan ta med sig lite mer från era möten än minnet av träsmak i baken…
Ljudabsorbenter kan göra skillnad mellan hälsa och ohälsa
Ljudabsorbenter kan göra skillnad mellan hälsa och ohälsa
Hur bullrigt är det på din arbetsplats? Det här är verkligen något som tål att undersökas och idag kan du använda en helt vanlig mobiltelefon för att ta reda på hur mycket oljud du utsätts för under en arbetsdag. Om det är över 80 dB så ska arbetsgivaren informera och utbilda anställda om detta. Det gäller att aktivt jobba med ljudnivån och ett sätt är att använda olika typer av ljudabsorbenter. De fungera bra för allt från surret av höj- och sänkbara skrivbord, samtal mellan kollegor och på telefon och ljuden som kommer från kontorsutrustning. Om ni inreder med riktigt bra ljudabsorbenter kan det göra stor skillnad. Faktum är att detaljer som väggabsorbenter, skärmväggar och annan form av ljudisolering kan betyda att du och dina arbetskamrater slipper uppleva stress och ohälsa till följd av buller!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan

Prisgaranti

Trygg och säker e-handel

Delbetalning med Svea Ekonomi och Wasakredit