Stäng

För privatpersoner erbjuds endast kontorsmöbler - Just nu finns alla höj/sänkbara skrivbord i lager!

Inspiration och köpråd

Fördelar och nackdelar med skrivbord med vev
Fördelar och nackdelar med skrivbord med vev
Ett skrivbord med vev kan vara ett mycket bra val men läs dessa fördelar och nackdelar med skrivbord med vev innan du köper ett! Ska du satsa på ett skrivbord med vev för din arbetsplats? Precis som att du noggrant väljer ut en kontorsstol bör du vara väl medveten om skillnader mellan olika höj- och sänkbara skrivbord. Det finns flera olika typer av skrivbord som går att höja och sänka. Vi kan säga att de två huvudkategorierna är elektriska skrivbord och manuella. De manuella fungerar med vev och är inte beroende av motor och ström. Det finns både fördelar och nackdelar med denna konstruktion. Innan du beställer ett skrivbord med vev bör du vara väl medveten om detta. Så låt oss börja med att kika på fördelarna…
Viktigaste tillbehören för kök och matsal
Viktigaste tillbehören för kök och matsal
Här kan du läsa om de viktigaste tillbehören för kök och matsal som gör det enklare att bedriva verksamhet som uppskattas av matgästerna. När restauranginredningen är på plats kan det fortfarande finnas en hel del jobb med tillbehören som behövs för att kök och matsal ska fungera för personal och gäster. Matsalen behöver allt som krävs för att duka och servera och köket är beroende av allt från köksmaskiner till tyger för rengöring och personskydd. Här är några av de viktigaste tillbehören för kök och matsal. Med god planering kan allting vara på plats inför lanseringen av en ny restaurang!
Planera smart med små skrivbord
Planera smart med små skrivbord
Med små skrivbord kan du skapa arbetsplats på många olika ställen. Små skrivbord behövs hemma såväl som på arbetsplatser. Det blir svårt att jobba utan ett skrivbord. Om du just nu sitter vid ett matbord eller annat mindre lämpligt bord för kontorsarbete på grund av brist på plats kan det vara dags att se på små skrivbord. Det är viktigt att jobba med kontorsmöbler som är väl anpassade till dina arbetsuppgifter och som erbjuder god ergonomi så att du kan må bra på jobbet!
Har restaurangstolar blivit bekvämare?
Har restaurangstolar blivit bekvämare?
Vad händer med restaurangstolar på svenska restauranger? Kan det vara så att restaurangstolar har blivit bekvämare? Finns det hjärterum så finns det rum för baken heter det ju. Men på en restaurang är frågan om den här tesen verkligen stämmer. När vi är ute och äter är det inte så säkert att vi vill sitta liksom sillen i asken. Nej, bra restaurangstolar ser till att var och en får sin plats och utrymme för att i lugn och ro njuta av mat och dryck. Har restaurangstolar blivit bekvämare? Vi vill hävda att de har det. Framförallt märker vi att det numera finns ett stort utbud av restaurangstolar (som du givetvis finner här på AZ Design). Det vittnar om att både restaurangägare och tillverkare har förstått behovet av att skräddarsy restaurangens sittplatser.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan

Prisgaranti

Trygg och säker e-handel

Delbetalning med Svea Ekonomi och Wasakredit