Stäng

För privatpersoner erbjuds endast kontorsmöbler - Just nu finns alla höj/sänkbara skrivbord i lager!

Inspiration och köpråd

Vad är skillnaden mellan kontorsstolar och konferensstolar?
Vad är skillnaden mellan kontorsstolar och konferensstolar?
Är det dags för nya kontorsstolar för anställda på företaget? Har stolarna i konferensrummet börjat knaka i gångjärnen så pass att det är svårt att koncentrera sig under möten? Oavsett om det är dags för nya konferensstolar eller om det är enskilda arbetsplatser som behöver bättre ergonomi så är det viktigt att veta vad skillnaden mellan de här två typerna av arbetsstolar är.
av Josefine
Fördelar och nackdelar med skrivbordsstol utan hjul
Fördelar och nackdelar med skrivbordsstol utan hjul
Det kan verka som att skrivbordsstolar med hjul är det enda vettiga valet för god ergonomi vid skrivbordet. Om du ser dig omkring på ditt kontor så inser du att de flesta kontorsstolar har hjul. Det finns givetvis många fina fördelar med att ha hjul på arbetsstolen. Du rör dig ju smidigt med den utan att behöva stå upp.
av Matilda Pehrsson
Vilka tyger passar bäst för kontorsstol?
Vilka tyger passar bäst för kontorsstol?
När vi tänker på material för kontorsstolar så tänker vi ofta först på att det ska vara tyger som känns bra mot kroppen. Om tyget i din arbetsstol andas så blir det inte för varmt och svettigt en varm sommardag eller då arbetstempot ökar. Det finns fördelar med att välja en ergonomisk kontorsstol med en yta som är gjord för att erbjuda komfort och för att klara av de påfrestningar som är en naturlig del av kontorets vardag.
av Malin Norman
Använd ett klassiskt skrivbord på ett kreativt sätt
Använd ett klassiskt skrivbord på ett kreativt sätt
Under pandemin 2020 och 2021 lärde vi oss att arbetet kan vara mobilt. Mycket kan fungera hemifrån. Det betyder för många att ett skrivbord där hemma blir platsen för arbetet och dessutom för allt privat som behöver tas hand om när det inte jobbas.
av Daniel Alfredsson

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan

Prisgaranti

Trygg och säker e-handel

Delbetalning med Svea Ekonomi och Wasakredit