Stäng

För privatpersoner erbjuds endast kontorsmöbler - Just nu finns alla höj/sänkbara skrivbord i lager!

Inspiration och köpråd

Därför vill ni ha Monstera och andra växter på jobbet
Därför vill ni ha Monstera och andra växter på jobbet
Ni lägger tid och pengar på att skaffa ergonomiska kontorsstolar, höj- och sänkbart skrivbord till varje anställd såväl som ljudisolerande skärmväggar. Men hur står det till med det gröna? Grönt på kontoret i form av Monstera och andra växter är en riktigt smart investering. Det här är en växt som de allra flesta tycker om och det går att inreda med konstgjord Monstera om det finns allergiker på jobbet.
Behöver ni dynor på utemöbler för caféverksamhet?
Behöver ni dynor på utemöbler för caféverksamhet?
Vid första tanken kan det verka som en självklarhet. Det är klart att dynor utemöbler blir snyggare av gör till och inte från. Fast den som har jobbat på restaurang vet hur mycket jobb det blir med de där dynorna. Och inte sällan är det rentav sunkigt att ha tygdynor på stolar som används flitigt av olika gäster. Det är ju en helt annan sak att se på dynor och överdrag till kontorsstolar och konferensstolar. De utsätts inte för samma höga grad av spill som utemöbler för caféer och restauranger gör. För att fatta rätt beslut vad gäller dynor på utemöbler gäller det att se både på fördelar och nackdelar. Vi börjar med fördelarna med dynor utemöbler skyddas och smyckas av.
Vägghylla eller vanlig hylla, vad ska ni välja?
Vägghylla eller vanlig hylla, vad ska ni välja?
Hyllor måste finnas på kontoret. De är en mycket viktig avlastningsplats både för individuella arbetsplatser och för gemensamma utrymmen. Men ska ni välja vägghylla eller vanliga hyllor som går hela vägen från golvet och upp mot taket? Vi tar en titt på fördelar och nackdelar med vägghyllor samt hur vanliga golvhyllor mäter sig med konstruktionen som man hänger på en vägg.
Kan du använda en kontorsstol som gamingstol?
Kan du använda en kontorsstol som gamingstol?
Klart att du ska sitta bra när du spelar. Särskilt om du lägger flera timmar per dag på denna hobby. Det är lika viktigt att sitta bra då du spelar spel som då du jobbar. Fast kan du använda din kontorsstol för gaming eller behöver du investera i en gamingstol? Det här beror en hel del på vilken typ av stol du har. En del kontorsstolar kan till och med klassas som bättre än rena gamingstolar. De kan nämligen vara gjorda för att ge stor rörlighet såväl som det stöd du behöver för nacke och rygg då du spelar. Om du jobbar på en Herman Miller kontorsstol är det klart att du sitter bra. Ergonomiska kontorsstolar har de egenskaper som behövs då du ska sitta länge vid en skärm. Om du däremot har en lite enklare stol som du inte kan röra dig fritt i kan det vara klokt att se på en särskild gamingstol.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan

Prisgaranti

Trygg och säker e-handel

Delbetalning med Svea Ekonomi och Wasakredit