0
0
Startsida / Kök & Matsal / Köksutrustning / Köksknivar / Brödknivar / Brödkniv Ni Oriental, 23 cm

Global Brödkniv Oriental, 23 cm, rostfri

Brödkniv Ni Oriental, 23 cm
-9%
Beskrivning:

Den tandade eggen gör det enkelt att skära upp alla typer av bröd, från smuliga frallor till rågbröd och surdegslimpor, med precision. Dessutom är kniven lämplig att använda för råvaror med hög syra, eftersom syra påverkar en rak egg mer än en tandad egg. Denna kniv är, precis som de andra knivarna i Globals klassiska serie, tillverkad i ett lager stål. Knivbladet är något grövre, och eggen har fått en extra slipning för bästa möjliga skärpa. Handtaget har förbättrats med ett bättre grepp och en elegant, ljus design.

Specifikationer:

  • Serie: Global Ni
  • Material: Rostfritt stål
  • Storlek: 23 cm

Skötselråd:

  • Rengöring: Handdiska kniven med vatten och lite diskmedel samt torka den med en kökshandduk direkt efter användning.
  • Underlag: Använd ett underlag som är skonsamt mot kniven, föreslagsvis Globals skärbrädor i trä, plast eller sockerrör.
  • Förvaring: Det bästa är att förvara dem i ett knivfodral, knivblock eller på en magnetlist.
  • Underhåll: För att bibehålla en vass egg är det nödvändigt att skärpa kniven med jämna mellanrum med en skärpstav eller våtslip.
Beskrivning:

Den tandade eggen gör det enkelt att skära upp alla typer av bröd, från smuliga frallor till rågbröd och surdegslimpor, med precision. Dessutom är kniven lämplig att använda för råvaror med hög syra, eftersom syra påverkar en rak egg mer än en tandad egg. Denna kniv är, precis som de andra knivarna i Globals klassiska serie, tillverkad i ett lager stål. Knivbladet är något grövre, och eggen har fått en extra slipning för bästa möjliga skärpa. Handtaget har förbättrats med ett bättre grepp och en elegant, ljus design.

Specifikationer:

  • Serie: Global Ni
  • Material: Rostfritt stål
  • Storlek: 23 cm

Skötselråd:

  • Rengöring: Handdiska kniven med vatten och lite diskmedel samt torka den med en kökshandduk direkt efter användning.
  • Underlag: Använd ett underlag som är skonsamt mot kniven, föreslagsvis Globals skärbrädor i trä, plast eller sockerrör.
  • Förvaring: Det bästa är att förvara dem i ett knivfodral, knivblock eller på en magnetlist.
  • Underhåll: För att bibehålla en vass egg är det nödvändigt att skärpa kniven med jämna mellanrum med en skärpstav eller våtslip.

DU TITTADE SENAST PÅ

KONTAKTA OSS

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din varukorg(0 st)

Varukorgen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
 

Favoriter(0 st )

Du har ännu inga favoriter