Stäng

Silar

Silar

Alla professionella kök måste ha en sil. Silen har många användningsområden. Den kan du till exempel använda när du ska sila en sås, sikta mjölet när du ska baka eller pudra över florsocker på kakan eller desserten. En sil kan du även använda när du ska hälla av varmt vatten från grönsaker och pasta. En sil som ska användas i ett professionellt kök ska vara enkel att använda, stabil i sin konstruktion och lätt att diska. Välkommen att hitta din nya sil hos oss!

Sortering:
Passersil Ø7,5 cm, dubbelnät, rostfritt stål
I LAGER
-12%
Mängdrabatt
Pipsil Ø14 cm, rostfritt stål
I LAGER
-12%
Mängdrabatt
Passersil Ø16 cm, dubbelnät, rostfritt stål
I LAGER
-12%
Mängdrabatt
Pipsil Ø18 cm, rostfritt stål
I LAGER
-12%
Mängdrabatt
Passersil Ø20 cm, dubbelnät, rostfritt stål
I LAGER
-12%
Mängdrabatt
Chinoissil,  21 cm, rostfritt stål
I LAGER
-12%
Mängdrabatt
Chinoissil Ø24 cm, rostfritt stål
I LAGER
-12%
Mängdrabatt

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan

Prisgaranti

Trygg och säker e-handel

Delbetalning med Svea Ekonomi och Wasakredit