Om AZ Design

Affärsidé

AZ Design producerar och designar stoppmöbler helt efter kundens egna ritningar samt önskemål varvid inga mått, vinklar och former utgör några begränsningar. Stoppmöbler innefattar soffor, fåtöljer och sittpuffar. Vi skall utföra våra uppdrag till den kvalitetsnivå som våra kunder efterfrågar, vidare skall vi uppfylla de krav och specifikationer som krävs i det enskilda fallet. Vår kundkrets består av arkitekter, inredningsföretag, designers, restauranger, hotell och privatpersoner.

Skräddarsydda möbler onlineUtöver vårt unika koncept med "100 % skräddarsytt" så erbjuder vi även ett brett sortiment från kända varumärken.
Som kund skall du enkelt och till bästa villkor kunna beställa allt du behöver för att skapa en komplett inredning.
Vi säljer huvudsakligen till företag men vissa produkter går att handla som privatperson.


Vision

För oss befinner sig alltid kunden i centrum och får möjlighet att förverkliga sina idéer.
Med följande som utgångspunkt har vi tagit fram ett koncept som kan erbjuda detta. En mycket viktig grundsten
i vår affärsmodell är att vi inte har några mellanhänder utan arbetar direkt med produktionsenheterna vilket medför mycket prisvärda produkter till slutkonsumenten. Med fabrikernas hantverksskicklighet inom tapetsering och tillverkning av stoppmöbler som kombinerats med lång yrkestradition, gör det att vi kan garantera hög kvalité i hela produktionsprocessen. Vår konkurrenskraft baseras till stor del på det unika konceptet med skräddarsydda produkter, korta leveranstider, personligt engagemang, hög kvalité samt ej volymberoende, vilket gör att vi kan erbjuda exakt samma koncept såväl till små som stora företag. Företagets vision är att etablera sig på företagsmarknaden såväl som på privatmarknaden genom ett stort nätverk och samarbetspartners. Att arbeta med långsiktiga kundrelationer där etik och affärsmoral är självklara delar.

Kvalitetspolicy

Vi eftersträvar att uppfylla kundernas uttalade behov, krav och förväntningar. Nöjdare kunder är vårt främsta mål med kvalitetsarbetet. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalité och varje uppdrag skall utföras så att det blir en god referens för fortsatta uppdrag. Totalkvalitet ska gälla i allt vårt handlande, från första kundkontakt till leverans och fakturering. Företagets verksamhet ska ständigt utvecklas och förbättras så att vi kan erbjuda våra kunder kostnadseffektiva och snabba totallösningar. Designa, utveckla och tillverka hållbara produkter anpassade för vår marknad.

Miljöpolicy

Vårt miljöarbete skall baseras på att skapa en allmän miljömedvetenhet inom företaget. Vi skall genom förebyggande åtgärder i vårt dagliga arbete värna om vår miljö, ständigt förbättra vårt miljöarbete med hjälp av kontinuerligt reviderade miljömål. Genom allas engagemang hitta ständiga förbättringar och minst uppfylla gällande lagstiftning på marknaden. Att i största möjligaste mån endast anlita leverantörer som har en väl uttalad miljöpolicy. Genom att ständigt hålla en pågående dialog med våra leverantörer angående miljöaspekter, krav och miljötänkande. Vi ska med god marginal följa de lagar, förordningar och krav som gäller för verksamheten. Vidare skall vi öka vår kunskap och engagemang i miljöfrågor som berör oss. Minimera de negativa effekterna på miljön från våra transporter genom effektivisering och lämpliga val av transportmedel. Vi eftersträvar att enbart arbeta med tillverkare som är certifierade enligt standard ISO9001/14001 eller Öko-Tex Standard 100. För mer information om certifieringarna Öko-Tex: Swerea IVF eller ISO: Swedac. Vi har även svanenmärkta och ecolabelmärkta produkter.
 
Här kan ni läsa vår blogg.
Miljömärkta tyger för möbler
  
Företagsuppgifter:
AZ Design AB
Träffgatan 2
136 44 Handen (Stockholm)

Tel: 08-660 20 30
E-post: info@azdesign.se

Org. nr: 556777-4319
VAT nr: SE556777431901
Bank: Handelsbanken
Bankgiro: 441-2227
 
 
 
 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan

Prisgaranti

Trygg och säker e-handel

Delbetalning med Klarna och Wasakredit

Stäng