Stäng
Startsida | Kontorsmöbler | Skrivtavlor

Skrivtavlor

Skrivtavlor

All text är inte till för att förevigas! Inom de allra flesta verksamheter finns det ett behov av en skrivtavla där du snabbt kan både skriva och sudda ut din text. I vårt sortiment hittar du en stor variation av skrivtavlor från Lintex för olika ändamål och behov. Vi har både moderna och snygga glasskrivtavlor att fästa på väggen och klassiska whiteboardtavlor för den som önskar större ytor att skriva på. För föränderliga verksamheter finns våra mobila skrivtavlor, och för den som önskar en tystare arbetsplats har vi även varianter med ljuddämpande egenskaper. Köpguide skrivtavlor >> 

Sortering:
Whiteboardtavla Wood, ram i Ek, 3 storlekar
MASSIV EK
Mängdrabatt
från 2 785 kr
Rek. pris: 3 695 kr
Whiteboardtavla Air, vita kanter, linjerad, höjd 119 cm, 5 bredder
5 STORLEKAR
Mängdrabatt
Glastavla Curve, rundade hörn, 24 färger, höjd: 99 cm, 3 längder
24 FÄRGER
Mängdrabatt
Mobil skrivtavla Mono i glas, 2 storlekar, 4 färger
SVENSK DESIGN
Mängdrabatt
Mobil skrivtavla Mono, Silkglas, 2 storlekar, 4 färger
SVENSK DESIGN
Mängdrabatt
Skrivtavla Frame Wall, ram i ek, 24 färger, 3 storlekar
24 FÄRGER
Mängdrabatt
Skrivtavla Frame Wall, ram i grå lack, 24 färger, 3 storlekar
24 FÄRGER
Mängdrabatt
Mobil skrivtavla i glas, baksida i ljudabsorberande tyg, 2 storlekar, 12 färgkombinationer, 4 färgval stativ/hjul
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
Mängdrabatt
Skrivtavla Mood, helglasad front, ljudisolerad stomme, 12 färgkombinationer, 175 x 100 cm
12 FÄRGKOMBINATIONER
-25%
Mängdrabatt
Skrivtavla Mood, glas vänster eller höger, ljudisolerad stomme, 12 färgkombinationer, 150 x 100 cm
12 FÄRGKOMBINATIONER
-25%
Mängdrabatt
Mobil whiteboardtavla, glasemaljerad skrivyta, baksida i Ek, 2 storlekar
SVENSK DESIGN
Mängdrabatt
Skrivtavla Mood, glas vänster eller höger, ljudisolerad stomme, 12 färgkombinationer, 175 x 100 cm
12 FÄRGKOMBINATIONER
-25%
Mängdrabatt
Skrivtavla Mood, glas vänster eller höger, ljudisolerad stomme, 12 färgkombinationer, 200 x 100 cm
12 FÄRGKOMBINATIONER
-25%
Mängdrabatt
Skrivtavla Mood, glas i mitten, ljudisolerad stomme, 12 färgkombinationer, 250 x 100 cm
12 FÄRGKOMBINATIONER
-25%
Mängdrabatt
Mobil dubbelsidig skrivtavla i glas, 120x196 cm, 24 färger, välj färg på fötter/hjul
MÅNGA VALMÖJLIGHETER
Mängdrabatt

 

Köpguide – Skrivtavlor

Förbi är den tid då en skrivtavla var en grön krittavla i ett dammigt klassrum! Idag är utbudet av skrivtavlor imponerande stort och innefattar alltifrån klassiska whiteboardtavlor till snyggt designade glasskrivtavlor i modernt utförande. Med en skrivtavla kan du enkelt möta arbetsplatsens behov, oavsett om det är minnesanteckningar eller föreläsningar som ska skrivas. När det är dags att investera i en skrivtavla kan det vara bra att fundera över vilken typ av ändamål skrivtavlan ska fylla, för att du ska kunna göra ett så smart och bra köp som möjligt. Vi på AZ Design guidar dig gärna rätt!

Glasskrivtavlor

Har du också sett kontor med väggar prydda av de där snygga, moderna glasskrivtavlorna? De eleganta och magnetiska skrivtavlorna har blivit omåttligt populära på senare tid. Eftersom tavlorna i glas både kan användas till att skriva och fästa kom-i-håg-lappar på, utgör de en viktig funktion på de flesta arbetsplatser. Med en glasskrivtavla slipper du allt vad korkskruvstavlor och häftstift heter och får dessutom en smidig yta för text på köpet! Tack vare sina många funktioner är glasskrivtavlor därför perfekta inom de flesta verksamheter.

Whiteboardtavlor

Att den klassiska whiteboardtavlan fortfarande hänger med är knappast en tillfällighet. Funktionen är otroligt smidig, och lämpar sig lika väl för föreläsningar som för lektioner och möten. Behöver du skriva hela meningar och större stycken text är en whiteboardtavla helt rätt val för just din verksamhet. Tack vare tavlans sköna material har de flesta lätt för att skriva snyggt och prydligt. Behöver man extra hjälp med placeringen på texten har vi på AZ Design dessutom modeller med grå, tunna linjer som underlättar ytterligare. Förutom att vara funktionella ger linjerna även tavlan en effektfull look av en klassiskt linjerad skrivbok.

Mobila skrivtavlor

Många verksamheter är beroende av att man kan flytta runt de hjälpmedel man har, för att på så sätt både öka platseffektiviteten och flexibiliteten. Lyckligtvis har vi mobila skrivtavlor, som tack vare sina smidiga hjul och sitt kompakta utförande är lätta att transportera mellan olika rum och mötessalar.

Ljuddämpande skrivtavlor

Tycker du att din kontor är aningen för bullrigt? De allra flesta tänker nog inte på ljuddämpning när de hör ordet skrivtavla, men faktum är att det faktiskt finns en rad smarta modeller som råder bot på problemet. Tack vare samspelet mellan uttänkt design och exceptionell funktionalitet har vi skrivtavlor som erbjuder såväl en rymlig yta för text som ljudabsorbering.

Skrivtavlans färg och form

Våra snygga skrivtavlor från Lintex finns i många trendsäkra färger, för alla smaker. Föredrar du sobra färger kan det vara smart att satsa på någon av de klassiskt grå eller jordigt varma nyanserna. Är kontoret i behov av en färgklick? En modern tavla i en accentfärg som turkos, gul eller rosa kan aldrig bli fel! Besök gärna azdesign.se för att få en bra överblick över alla våra snygga färgval. Hos oss hittar du alltid kvalitativa produkter till förmånliga priser.


VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan

Prisgaranti

Trygg och säker e-handel

Delbetalning med Svea Ekonomi och Wasakredit