0
0
Startsida / Kök & Matsal / Köksutrustning / Köksknivar / Kockknivar / Trancherkniv Classic, 21 cm

Global Trancherkniv Classic, 21 cm, rostfri

Trancherkniv Classic, 21 cm
-9%
Beskrivning:

Denna trancherkniv från Global är ett måste för alla som uppskattar konsten att skära upp kött och fisk med precision. Med sitt långa och smala blad är den speciellt utformad för tranchering, det vill säga tekniken att skära upp kött i tunna, jämna skivor. Denna kniv är lika lämplig för användning med både rått och tillagat kött, samt för att förbereda sushi och sashimi.

Specifikationer:

  • Material: Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar långvarig skärpa och hållbarhet.
  • Storlek: Bladlängd på 21 cm, optimal för precisionsarbete.

Skötselråd:

  • Rengöring: Handdiska kniven med vatten och lite diskmedel och torka omedelbart med en kökshandduk. Undvik att diska kniven i diskmaskinen för att skydda både kniven och maskinen.
  • Underlag: Använd ett mjukt underlag, som Globals skärbrädor i trä, plast eller sockerrör, för att skydda knivens egg.
  • Nötning: Undvik onödig nötning på knivseggen och använd knivens baksida för att skrapa av skärbrädan.
  • Förvaring: Förvara din Globalkniv i ett knivfodral, knivblock eller på en magnetlist för att undvika skador.
  • Underhåll: Bibehåll knivens skärpa genom regelbunden användning av skärpstav eller våtslip. Vid behov, slipa om kniven med en slipsten eller lämna in den till en professionell slipare.
Beskrivning:

Denna trancherkniv från Global är ett måste för alla som uppskattar konsten att skära upp kött och fisk med precision. Med sitt långa och smala blad är den speciellt utformad för tranchering, det vill säga tekniken att skära upp kött i tunna, jämna skivor. Denna kniv är lika lämplig för användning med både rått och tillagat kött, samt för att förbereda sushi och sashimi.

Specifikationer:

  • Material: Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar långvarig skärpa och hållbarhet.
  • Storlek: Bladlängd på 21 cm, optimal för precisionsarbete.

Skötselråd:

  • Rengöring: Handdiska kniven med vatten och lite diskmedel och torka omedelbart med en kökshandduk. Undvik att diska kniven i diskmaskinen för att skydda både kniven och maskinen.
  • Underlag: Använd ett mjukt underlag, som Globals skärbrädor i trä, plast eller sockerrör, för att skydda knivens egg.
  • Nötning: Undvik onödig nötning på knivseggen och använd knivens baksida för att skrapa av skärbrädan.
  • Förvaring: Förvara din Globalkniv i ett knivfodral, knivblock eller på en magnetlist för att undvika skador.
  • Underhåll: Bibehåll knivens skärpa genom regelbunden användning av skärpstav eller våtslip. Vid behov, slipa om kniven med en slipsten eller lämna in den till en professionell slipare.

DU TITTADE SENAST PÅ

Keramisk skärpstav
Lagervara
Tamahagane
från 494 kr 600 kr
Pollare Taurus, höjd 100 cm, LED
Lagervara
Belid
från 3 220 kr 3 900 kr
  • Galv
  • Grafit
  • Rost
Kniv och pusher till pommes fritesskärare
Lagervara
Tellier
från 670 kr 810 kr
Fler varianter
Vägglampa Cato, enkel
Lagervara
Belid
från 1 200 kr 1 460 kr
  • Aluminium
  • Mässing
  • Oxid
Fritös FRITA+ 6
FriFri
17 557 kr 18 406,53 kr
Kanna t. The Quiet One & Advance
Lagervara
Skål Fortuna, dia 15,5 cm, beige
Lagervara
Stekkniv, smidd
Lagervara
Global
från 370 kr 449 kr
KONTAKTA OSS

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din varukorg(0 st)

Varukorgen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
 

Favoriter(0 st )

Du har ännu inga favoriter